Friday, May 11, 2012

Formspring’s questions .

 

    Assalamualaikum :)

 

  Fuh, fuh, fuh. Akhirnya, penyeksaan selama seminggu bakal tamat. Serius boring aku duduk UIA ni without any classes I have to attend. Buat pengetahuan tuan-tuan dan puan-puan, aku xla sengaja dengan relahati stay lama-lama kat sini lepas habis exam ni. But you know, tiket dah beli awal-awal lagi and the date is 13 may which is a week after my last paper.

  So, now i want to share some questions from formspring. Entah dari saat bila la aku start layan benda yang entah apa-apa nih. Actually x pernah pun post any questions sebab baru tadi aku verified my email. Hihi.

Examples:

I built my first circuit board at the age of four. What was your biggest achievement as a kid?

- Aku la kan, rasanya mana pernah ada achievement yang hebat-hebat serupa ni. Aku budak kampung ja. Tapi budak kampung pun kreatif jugak kan? haha. Macam-macam benda boleh buat.

Did you ever dream about something before it happened?

-Ouh, setakat ni belum pernah kot. Ada la mimpi aku yang sometimes agak real but never be a reality. Lagipun mimpi ni kan mainan tidur. xsoh percaya la.

if you could have any super power, what would it be?

-heran-heran. orang kat formspring ni suka tanya benda-benda beyond ultimate. Tapi time kecik aku pernah tau doa lepas solat, minta jadi mask rider. haha. If i could have any super power, i don’t know what it would be. Coz i think it will never happen.

I thought i loved my last boyfriend. he denied our relationship, called me ugly, and yet i still remain humble towards him, although i vent to my friends about how hurt I am.. How do i move on from someone that I thought that loved me for who I was?

-sedih bebenor bunyi ye cik kak. haha. aku x reti jawab benda-bnda gini. so, aku letak la respond dari seorang makhluk tu ok.

Recognize that he didn't love you for who you are. See him for who he has proven himself to be, not who you thought he was. Keep hope alive and wait to find a guy who is cares for you, makes you feel beautiful, and is proud to call you his girlfriend. You deserve better than your ex.      

 

So tu ja la yang aku nak share. Lapo la plak den raso. Adoai, chow dulu.                                                    

No comments: